.πότε και που?

Η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού gardening, είναι όπως έχει οριστεί εδω και αρκετό καιρό πριν με το pre-invitation η 29, 30, και 31η Αυγούστου. Το gardening θα ξεκινήσει Παρασκεύη 29 Αυγούστου στις 12:00 πμ, και θα τελειώσει το απογεύμα της Κυριακής, 31ης Αυγούστου, έχοντας διανύσει 55 περίπου ώρες συνεχούς δράσης.

Το μέρος που θα διεξαχθεί και φέτος, θα είναι το Θέατρο της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο χώρος κρίθηκε πέρυσι, στο gardening96, απόλυτα ικανοποιητικός και μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα 300-400 άτομα μαζί με πολλούς υπολογιστές.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται εστιατόριο, ενώ το μέρος φέτος θα διαθέτει εκτός από τα βασικά features (ρεύμα για όλους, δίκτυο με hubs, τραπέζια με θέα στον projector κλπ.) και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ύπνο, αρκεί φυσικά να φέρετε τα δικά σας sleeping bags.

.πώς πάνε εκεί?

Το πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται στην περιοχή του Ρίου, μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Ερχόμενοι από Αθήνα _ακριβώς_ μετά τα διόδια στριψτέ δεξιά στην πρώτη έξοδο. Μετά ακολουθήστε την παλαιά εθνική οδό με κατευθύνση την Πάτρα και ακολουθήστε τις πινακίδες για πανεπιστήμιο Πατρών. Αφού βρεθείτε στον πανεπιστημιακό χώρο ακολουθηστε τις πινακίδες προς την φοιτητική εστία. Loop until..

Σε όλη την διαδρομή προς την φοιτητική εστία θα έχουν τοποθετηθεί αφίσες gardening.

Από την Πάτρα μπορείτε να φτάσετε είτε με λεωφορείο είτε με ταξί. Η αφετηρία των λεωφορείων για πανεπιστήμιο βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και επί της οδού Κανακάρη. Τα λεωφορεία για πανεπιστήμιο είναι αυτά με τον αριθμό 6 και φεύγουν κάθε 10 με 15 λεπτά.